Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinu ili sinovima sve , a kada pocnu umirati samo kceri dozivaju.
stvar naseg mentaliteta😊
@MoonlightSonata Divno, krasno i pohvalno. Ipak kada je rijec o maminim sinovima, oprezno.😄😄😄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema vece greske kod pojedinih roditelja, nikada se ne smije pokazati da se jedno djete voli vise nego drugo. Ljubav se ravnomjerno rasporedi, cak i ako ima te neke vage prema jednom, drugo to ne smije osjetiti. Nema mi nista mrze kad pocnu djecu razvajati, na to se osipam. I naravno kako onda ono drugo djete koje je zanemareno kako da se osjeca. :-( A ovo se nazalost cesto vidja i u nasem okruzenju.
@Delik Went hahaha :-) @gdjica_zlica Znas sto je jos zanimljivo, oni koji su osjetili ovo na svojoj kozi, ne daju da im se djeca razdvajaju, sto je jako pohvalno. ;-) I lijepo za vidjeti :D
to nije istina
nije stna volm sve podjednako
Ja imam takodje brata,kada bi pitao majku kojeg vise voli,rekla bi sine imam 5 prstiju na jednoj ruci posijeci jedan prst boli,posijeci drugi boli...!tako da ko razdvaja djecu vjeruj i ne zasluzuje ih '-.-
a mi ostali ga glabamo
Uvijek sam znao da me babuka više voli od onog kepeca.
@BosmalBoyy2 Jebiga, ja sam oduvijek bio sinčina. On je sav nekakav feminiziran..
smijesno isto da ko pita koji ti je prst na ruci drazi
Kar..na imam mladjeg brata gledaju ga ko malo vode na dlanu ja ko stari radim za ibojicu plus on ina dodatbe privilegije.
Hahahaaaa Isti slucaj kod mene
znao sam da nisam omiljen
@BosmalBoyy2 dobro mama, a sad otiđi da te tata naguzi, hoću brata
znao sam da nisam omiljen