Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanjce broj 2 za pipa: Dajete li vi onom Sehicu ista da jede? Do juce nije mogao loptu ispucati preko centra, a sad je nekako uspio, ma nema pokoricete Evropu, lik se ne zna hljeba najesti.
Pitanjce za pipa: koji fudbalski(nogometni) klub iz BiH ima najbolji koeficijent i rejting u Evropi, a nije Zeljo? Sta je Osim rekao: Necemo se puno zadrzati u Evropi, sve govori;-)
200% tacno
mene dusa zaboli kad vidim koliko politicari zaradjuju
Istina je da se ne treba usporedjivati ni sa kim a posebno nikome zaviditi.Sto bi nas narod rekao :Nije niko niciju nafaku uzeo!
BOZE SACUVAJ DA SE USPOREDJUJEMO SA VAMA,JER AKO BUDEMO KO VI NECEMO EVROPE VIDJET CIRKA JEDNO 6 GODINA. PS. ZATO MOJNE NAS I VAS USPOREDJIVAT BOGA TI ..;)
NISI MI ODGOVORIO: pa zar nije bilo: MI SMO ZELJINI - DŽEKO JE KLOC !?
Vidi pitara i zegu pasije, fino vam clanak kaze ne uporedjujte se sa Zeljom inace vam ne gine samo evropaoveo godine nego i druga liga sljedece... MI SMO ŽELJINI DŽEKO JE NAŠ!!! ps. i repuh,ihtijarevic, avdic and co. ce biti jednoga dana na proslavi pitarske titule prvaka druge lige i ulaska u visi rang nekada za 10-15godina..
zato vam je i otisao u cesku sto je vas kojnu glupi
Eto zasto su domoroci takvi kakvi su: takmicarski duh pun predrasuda, mitova , legendi i iskrivljenih vrijednosti.
ja svaki put kad mi je loše, uporedim se sa Dodikom i osjećam se opet super
pa zar nije bilo: MI SMO ZELJINI - DŽEKO JE KLOC !?
Ja uporedzujem sa ovim sto su na vlasti iz stranke za SBIH SDA SNSD HDZ i ovi vladajuci kleptomani i svoje cvike sa reizovim rejbankama i placemi se .
Jeste li culi zavidne duse !? Jedan je Dijamant , ostalo su sve blijede nesretne kopije!!! MI SMO ZELJINI , DZEKO JE NAS!!!