Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubilo se za filmski scenarij
@gdjica_zlica :* ljubaviska moja :))) a h.berry... ahhhh famozna zena, prelijepo lice, fantasticno tijelo ;) @Rothschild a tebe neko pitao za misljenje?! @Avdina filmski podrazumijeva film, ne seriju... doduse, ne gledam te indijske sapunice, nekako sam intelektualno daleko iznad toga, ali ako ti kazes... ko sam ja da te osporavam, valjda oni koji se na tim sapunicama duhovno uzdizu to bolje znaju ;)
@MAFIA , bas tuzno da si dosao do tacke da se nudis po netu, ali ipak ne, hvala. neka neko drugi uhvati sevap. em sto ne volim likove s mikroskopskom opremom koji si bildaju samopouzdanje iza tastature (redovno je taj kompleks u pitanju), em sto imam 24 sata pravog frajera za opaljivanje ;) koji je jak na djelu, ne samo na rijecima, pogotovu ne onima otipkanim u anonimnosti. cao, misu.
MAJKA MAJKA JE JEDNA ZAMJENE JOJ NEMA ……
Niti ce je biti. Dzaba sve tatice ovog svijeta.
Nista ne brini, ja sam uvijek bila dobra ,,curica" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)