Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesto je nezadovoljstvo vezano sa nestrpljivoscu, pa dolazi do blokade kad pozitivne i dobre osobine ne mogu da dodju do izrazaja. Optimizam i pozitivno razmisljanje. Samo se treba navici na samokontrolu da pozitivna energija nadjaca negativnu i to je to. Odlican i poucan clanak, svaka cast Klix.
Ja bih još samo na ovo dodala jedan "psihofakt": Da li ste znali da prigušivanje negativnih emocija pred drugim ljudima (ako npr. ne želite da pokažete kako se osjećate) dovodi do vašeg intenzivnijeg doživljaja tih emocija? Sa druge strane, ako prigušujete pozitivne emocije pred drugim ljudima, vaš doživljaj pozitivnih osjećanja će se umanjiti. Da zaključimo: Podijeljena tuga je pola tuge, a podijeljena sreća je dupla sreća. ;)
Svaka cast na komentarima, super su. Obadvije ste pogodile bit. :-) Ja bi jos dodala jednu izreku koja mi je jako draga. “Drzi srecu kao pticu: sto njeznije i lakse! Bude li se osjecala slobodnom, ostat ce ti rado u ruci.”
Fino receno 👍..... nema sta, jos samo da sprovedemo u djelo.
Bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće!
Nije boni Hemigway
to je kao vic kad je ljekar liječio Muju od proljeva davši mu apaurin: -jel' prest'o proljev, mujo? -ma nije, al' me sad baš briga
bla bla bla......ovo ko d aje crnkić napisao :
Dobro 👍
dobar članak za veći dio posjetilaca ovog portala, ako ga skontaju.
99% da ga ni ti nisi skontao
opet neka psiholoska sranja
Probao sam jednom kao ova sa slike nakon nekog vremena sam se onesvijestio i pao na glavu.. i dalje imam posljedice od tog pada.. kaza da imam i psihičke ali ne vjerujem u to.. tako da ne bih mijenjao..