Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja ljepota, jedva cekam da sarajevo naseli sto veci broj ljudi razlicitih rasa i boja koze i vjeroispovijesti, bogatstvo je u razlicitosti!
Pa docekao si xD ni ostali nemaju nista protiv da sve sta dodje u BiH ide u Sarajevo...
Kokuzi nista ne kupuju samo zjale onako okolo. Jad i cemer u banana drzavi.
Zar je Sarajevo u Aziji? Svašta čovjek nauči dok je živ.
sreca nek te uvjek prati to je zelja sviju nas
Sarajevo ne moze bez pokrivenih
@strašni dahija jest mu bila, al nije svojom voljom, tako se prenosilo. Kako može žena koju se tretira ko stoku da misli svojom glavom tad?
Ko su ove zamotane, kosooke koga one predstavljaju?
joj fala kurca da nisu ponovo muslimani harapi i kurci
Bolje bi bilo da se organizira "Arapski diplomatski bazar"!!
kineze i petokraku mi daj, sve ostalo marsh
Stanje u Jalalabadu napreduje umotane cak iz Azije hi hi
@JoseDeLaMata Ha ha ha ha ha ha nemoj bolan upisa se u gace od smjeha pa putujem puno pa vidim jedini dobar izvini priblizno dobar magistralni put jeste Mostar Sarajevo i odlican Zenica Sarajevo a ostalo isti ili gori K..rac ko u RS
@JoseDeLaMata ja ne znam kao mosnjaka kako te nije stid da glasas za balijinog malog bejha uskoro gradjanski rat ili ekonomski bunt sda cao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mašala sve azijatkinje pokrivene ! HAj sad ne dođi ti evropljanka domaćin NEPOKRIVEN !! BAš sa zamjenske KOLDŽINE dodjele paketića AZIJSKOJ djecu novog Sarajeva KOJA NE ZNAJU i ne smiju da znaju za DEDA MRAZA i njegovog rođaka svetog Nikolu ! Hihihi hehehhe !
nije bio djed mraz na dodjeli?
@RodrigoDuterte Pa jesi li ti retros ? Dodjela paketića se dodjeluje od SDA da islamska opština ne bi dodjeljivala paketiće djeci za NOVU , a ona se ne bi osjećala KO POPIŠANA radi toga u odnosu na drugu djecu ! :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)