Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nam je NIKOL ? :D
Prekrasni su!
Veličanstvena životinja :-)
ovo je za mene zlostavljanje zivotinja, jadni konji moraju da se krive I hodaju u neprirodnom polozaju da bi se neke perverzne budale divile "umijecu I inteligenciji" konja, ovo je gore mucenje konja nego samarica,oranje I konjska kola zajedno. cevljanska korida je mila majka, bikovi se malo zaganjaju(prirodno ponasanje) trc-mrc I to je to.
mislim da ti nick treba da bude rodjen.glup !
ma ko danas zivi u banja luci, sve goli cetnik I genetski otpad turaka, turski kmetovi, primitivci koji su porusili ferhadiju, majmuncine kojima je dodick uveo diktaturu... ustani 5 korpus I oslobodi banja luku od smrdljivaca...
nema vise alije da plati "pobjede" petog korpusa! :D šta je balijo boli te ljepota Republike Srpske?
silver.925 Da hoće i vama napravit portal u Šumskoj, da ne serete na našem klixu .
Slika br. 2.... Ovo je lijep konj a ne ko Dodik! :)