Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hm prije 8000 godina.... a sagradjena 6 STOLJECA p.n.e ... hehhe lapsuza
Upozorenje: samim ovim odgovorom, gazim ono sto cu reci u sljedecm textu. (Sto se mora, mora se) Edo, ne razumijem kako mozes disati bez mozga...pa debilu jedan ako imas neki komentar, daj ga na temu koja je posted, a ne komentarisi na komentare od drugih osoba. Pis
sta je profesore sto ba lazes. evo iz inata radi ove price poceh traziti po starim racunima. Moj babo i amida imali firmu ba i tada je bilo moderno ugradivati podno grijanje. Ti sto su tu zivili sa tim keramickim oltarom, ba, vidim po racunu da su bili komsije. Evo stoji pozivni trnovusa i fax broj. kuca im je izgorila, vjerovatno sto nisu hteli da ugrade protivpozarni ........ . Nisu je cetnici spalili, njih tada nije ni bilo, cak ni u jajima mojih predaka. AKo ih je mozda bilo, onda su sigurno negdje u sibiru ganjali u oderanim koznim nosnjama i bosonogi one mamute. ( ili su njih mamuti ganjali, hahahahahahahahah ). Za sve ostale informacije dragi profesore obratite se nama Bosnjacima. Slobodno pitajte, imamo pouzdane informacije.
VW otvori prozor da tvoje gluposti izvjetre.
Ma to je ostatak kuce koju su cetnici spalili prije 8000 godina za vrijeme prvog rata. Mis smo onda preselili u Bosnu i oped podigli Trnovo
sesto stoljece prije nove ere a kuca stara 8000 godina vi sa S-X ste jebeni idioti
jesu'l i televizor nasli hahahhaha
Ovako se nisam nasmij'o...ima hefta. Hahahahaha...e cuj Veliko Trnovo!!! :))) Imamo i mi jedno, nije veliko ali je starije od 8K...steta sto nema sveuciliste :\ da se mogu ovi malo s Bjelasnice obrazovat' :) Baj d vej...ova "zanimlijvost" kompletna. Nasli su oni i kitu od zrtvovanog dinosaura koju su tu na oltaru zaboravili ukucani...prilikom bjezanja iz kuce. Morali izvlacit' keramicko posudje, ali eto izgleda nisu sve uspjeli iznijet :))) Hahahaha...Veliko Trnovo i sveuciliste :)))
koje ba to radio na postavljanju mreze ? - arheolozi. Ja im suplje price.
Kod mene na vikendici pronadjena mina iz 92 pa nikom nista cccccccc