PROMO
166

Tvoji omiljeni brendovi sada bliže tebi: Prvi Salamander Shop u Sarajevu

Vrhunske modne poslastice od sada su dostupne na najpopularnijem odredištu za modne trendove – Salamander prodavnici u novootvorenom shopping centru Bingo City Centar Sarajevo na adresi Džemala Bijedića 160.

Riječ je o trgovini premium izgleda čiji će vam topao i komforan vizuelni identitet pružiti inspirativni doživljaj shopping iskustva. Salamander kao prepoznatljivo ime u svijetu obuće više od jednog stoljeća njeguje profesionalnu strast prema obući, dok je baština ovog branda ukorijenjena duboko u njemačkoj kulturi.

Osnivač Jakob Sigle priču o Salamanderu započeo je davne 1885. godine Kornwestheim-u zajedno sa vrsnim poznavaocem kože Max Levi-em. Par godina kasnije ovaj dvojac započeo je zvanično sa otvaranjem fabrike i proizvodnjom preko 2 miliona pari cipela godišnje čemu je uslijedilo i širenje poslovanja u 123 zemlje širom svijeta.

Danas Salamander grupacija je lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i kompanija sa konceptom multibrand prodavnica koje u svojoj ponudi imaju svjetski i europski poznate brendove. Na bosansko-hercegovačkom tržištu Salamander uspješno posluje već dvije godine na području Banja Luke, te je u vlasništvu Planika Flex grupacije.

Svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće na raspolaganju su brendovi kao što je Tamaris, Nine West, Hogl, Ecco, Peter Kasier, Mexx, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Nike, Puma i mnogi drugi.

Ne propustite priliku da već danas posjetite novu Salamander prodavnicu u Bingo City Centru Sarajevo, te osjetite djelić ljubavi i strasti za cipelama i modom u svakom njenom obliku uz pažljivo odabranu novu kolekciju jesen/zima 2020, inspirativni doživljaj kupovine i aktuelno sezonsko sniženje do -40%.