Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja sam dobrovoljac da jedem te pistacije :D
kud ćeš sa sobom poslije :))
zasto su pistacije skupe??nisu normalni...kila treba biti 2 marke maximalno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok Bosna i Hercegovina nema plina, Turci se kurce i griju se na ljuske od pistacija :) Boze kad cemo mi doci na ovaj nivo? :D
nikad, meni je maximum dvaes deka pistacija, i za vise nemam para
da je i dvaes :D Nema ni toga u zadnje vrijeme :D
koji pompezni naslov: ekoloski grad!? :))) pa nije ekoloski ako lozis ljuske.moze se to reci i za sporet na drva -ekoloski:)))
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kako je krenulo s plinom, zavidjećemo Turcima na ljuskama pistacija..
jebo vad turska u pakas...za vas sa klix-a turska izmislila svijet...sve najbolje tamo....stoko idi putuj pa gledaj...pa nikad vise neces napisat nista o turskoj i o turcima...zatucan narod a drzava u kurcu....jebi te se !
negativci...pa ljudovi jeste li ikad izasli iz te smrdljive bosne....nemate vi pojma....gledate husu na OBN i kontate vidjeli ste svijeta....jadna Bisna moja s vama !!!!
menji se svidja selena gomez
mala je avion
a mene je kykser poceo pratiti hahaha:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
to ti je kad se fekara para dočepa..
EVO ŠTA KAŽU TURCI Evlija Čelebi (Čelebija), glasoviti turski putopisac XVII. st., putovao je Bosnom 1660. i 1661. U svomu putopisu više puta spominje Hrvate u Bosni. Tako kaže, da je "jezik bosanskog i hrvatskog naroda" čist. Njemu je dakle jezik Bošnjaka i Hrvata jedan te isti, hrvatski. Livno i Bihać su mu hrvatski gradovi. Hrvate on nalazi i u Boki Kotorskoj. Navodi, da su stanovnici Herceg-Novoga Arnauti, Bošnjaci i Hrvati. Čelebija dva puta spominje muslimane u Bosni, koje naziva Hrvatima. U neposrednoj blizini Foče na Drini, u starom gradu Prači, njemu (Čelebiji) "dadoše 50 hrvatskih momaka pod oružjem za pratioce". Na Gatačkomu polju "dobi 300 lijepih po izbor hrvatskih gazija (junaka)". Pridjevak gazija (junak) mogao se dati jedino muslimanima. Fehim ef. Spaho, reis-ul-ulema (vrhovni vjerski poglavar) svih muslimana u kraljevskoj Jugoslaviji, u svomu članku Hrvati u Evlija Čelebijinu putopisu kaže: "Za proučavanje naše hrvatske prošlosti osobito je značenje, da nam se otvore i učine pristupnim turski izvori"
djesi kikser kuco stara
evo zajebavam raju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E bas sam ceko kakve novosti iz Turske hahaha
bombarovanje se nastavlja dole vijesti iz azije
šta je to? socijalizam? plansko rađenje gradova na razini države?
sad turkofilija bujrum
svi smo nekada bili hrvati katolici sada smo se podijelili na katolike i muslimane ali opet smo ostali hrvati braćo bošnjaci vratite se svojom naciji hrvati ste bili vazda vratite se i sve vam je oprošteno molim vas nije kasno spasite se dok nije počelo svjetsko prvenstvo ne sramotite se izmišljenom nacijom mlađom od golfa dvice dođite što prije molim vas prvih 10 dobija dres od mandžukića
Da je meni one untrašnjosti pistacija, a oni nek lože ljusku. Mmmm... kakvih sve poslastica sam jeo od pistacija...
svi smo nekada bili hrvati katolici sada smo se podijelili na katolike i muslimane ali opet smo ostali hrvati braćo bošnjaci vratite se svojom naciji hrvati ste bili vazda vratite se i sve vam je oprošteno molim vas nije kasno spasite se dok nije počelo svjetsko prvenstvo ne sramotite se izmišljenom nacijom mlađom od golfa dvice dođite što prije molim vas prvih 10 dobija dres od mandžukića
eto me, vracam se odmah
opet si zaboravio lijekove uzeti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)