Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to posljedice prenaseljenosti, to su posljedice ljudske bahatosti, nemara za okolinu i nepoštovanja planete koja nas hrani.
Zaboravio sam dodati i pohlepno i halapljivo iscrpljivanje Zemlje od strane novcem zaslijepljenih moćnika.
@ballack buraz, hvala ti. dosao sam radi ovog komentara :)
Ova zadnja me podsjeti na razvaljenu semsu ..neznam ni sam zbog cega...salu na stranu al je fakat da cemo mi sami sebi dohakat netrebaju nam nikakvi svemirci i kurci palci..
"Nevina sam, prvi put..."
sta se glupirate jedan clanak prezagadjeno iste slike prenaseljeno http://www.klix.ba/lifestyle/potresne-fotografije-koje-svjedoce-u-kolikoj-je-mjeri-zagadjena-nasa-planeta/150424092#8
uzas,uzas,uzas,uzas.....
sto putevi nemaju znakove ko je odgovoran za to :D
-Ta' će planeta. :'))
Mi u Bosni Fala Allahu nemamo takih problema. U nas je depopulacija
14 slika, ovaj grad, jel zna ko koji je,, posto ovi iz klixa po standardu ne rade svoj posao.. :D
e fala :D
A šta ja trebam zbog te prenaseljenosti? Da se odselim na mars?
I Njemačka je na planeti zemlji ;)
Uzas.
Ništa dobro ...... Tihim oceanom pluta otok smeća veličine dvije Njemačke i sve će to doći na naplatu kad tad ... ako ne nama , našoj djeci baš ćemo ih usrećiti onim što im ostavljamo u nasljeđe
Fakat sam na svaku fotku rekla WOW!