Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel to ona Ane sto ima obojen rez na glavi \"u razdeljak te ljubim\" (=)=)=))))))
a jel to ona Ane sto ima obojen rez na glavi \"u razdeljak te ljubim\" (=)=)=))))))
glupa isto ka ona Ane sa srpskog OT sranja, samo nas sramoti.
droca!
nisu trebali nista platiti,njoj to reklama,i ranije je tako..ne bi me cudilo da je to ona trazila,treba joj reklama,niko je ne ferma ni zasta.
a na OT je imala festu kad su joj ispala bujna poprsja ilti ispali silikoni BUAHHAHAHAHAHAAH
rvatska je znala olajavat srpske cajke,sad ih je sevka razuverila i postala njihov mit :D a bre kolika usta ima mogla bi mi ga pocuclat celoga ;)
i ja vjerujem da je ona to trazila jer je pala u zaborav , niko je vise ne ferma nizasta
nisu trebali nista platiti,to je to bilo na netu i ptice na grani znaju,ona namerno plasirala,to joj jos rekalam,ona je trebala platiit a mozda je to i njena zelja ,ne bi me cudilo
sdfdsf
samo 5000km? pa to nije nista... u po bijela dana nesto tako prikazati... ih, ih
picka vam materna onda vam je i mama kurva pitajte mamu jel ga ikad klanfala ko seve pa cete vidjeti goveda bravo seve, samo ga ti klanfaj, da ga hoces i meni, ozenio bi te automatski dusice
Ma dobra severina iako je kurva !!!
hehe admire a obucena ?
meni se gade žene poput nje nebi je kad bi me čekala gola