lifestyle
0

Schumacher odustao od otvaranja seksi shopova po Sloveniji i Hrvatskoj

NINA
Ralf Schumacher je odustao od planova da otvori lanac seksi shopova u Sloveniji i Hrvatskoj nakon što ga je jedan njemački komičar dobro ismijao.

Komičar Stefan Raab prvo mu je nadjenuo nadimak Porno-Ralle, a njegovu ženu Coru nazvao Hard Cora.

Ove šale uslijedile su nakon što je zvijezda Formule 1 pristala sudjelovati s 50 posto u projektu lanca trgovina zajedno s jednom od evropskih najvećih proizvođača erotskih pomagala. Prve se trgovine trebaju otvoriti u Sloveniji, nakon čega bi na red došla i Hrvatska, navela je slovenska agencija STA.

Schumacher je uložio 1,3 miliona funti u otvaranje prvih pet trgovina u Sloveniji sljedeće godine, ali je sad izjavio preko menadžera Willija Webera da odustaje. Ralf je za njemački list Bild izjavio: "Ovo je postala kampanja protiv mene. Moja uloga da budem primjer drugima je važnija od novca."

Komentirajući nove nadimke Ralf je kazao da je ono što je Stefan Raab učinio s njihovim imenima bilo previše lično. Stoga planira milionsku tužbu protiv Raaba navodeći da su se seksi šale toliko nagomilale da su morali odustati od poslovnih planova u seks industriji. "Raab je otišao predaleko, ukaljao je Schumacherovu čast."