Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ovo uredu.......bar možeš da naučiš nešto...imaš hiljade grafita po gradu od kojih nemaš apsolutno nikakvog hajira....a opet se svi guraju pod "umjetnost".....
BiH je na rubu, bre vi ste gotovi, ali nemojte opet nas Srbe da krivite
Nemoj ti zaboravit tablete redovno da piješ i da terapiju pratiš! Srdačan pozz iz šehera:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne podržavam nikakve grafite niti potpise po zgradama. Samo čine da grad izgleda ko kakav ghetto.
Poducavam po kucama. Povoljno. 0612*598*
nekakomi je ljepsi ovaj grafit nego slika radojice i ostali politicara za predizborne skupove.
ebo vas fasada u zicagu i
Konceptualna primjenjena umjetnost! Super ideja, nadam se da će biti posla i da će privući omladinu! :-)
A sada zbogom barake na Breci. Zbogom žohari.
Posto sat mentalne artimetike? Lol Ne mogu da vjerujem, clanka i kometara ...
Najbolji grafit čiji autor je umjetnik br.1 radi nema plaće a uspijeva preživjeti.
Sve su to naši poslijeratni intelektualci koji imaju diplome (pitaj Boga kako su do njih došli) ali ti intelektualci su na žalost polupismeni i beskrajno primitvni ljudi što pokazuje i ovaj primjer.
Djes ba profsore sa mai?
ajde možda neko i vidi kome je potrebno .... bolje i ovo nego neki hejt protiv bilo koga
ovo je ba na Breki
_""Čovjek školovan, pametan, povoljno daje instrukcije i usput uništava fasade stambenih zgrada, što je zakonom zabranjeno. Aferim naučniče", napisao je čitatelj portala Klix.ba koji nam je poslao fotografiju." :)))) Uništavanje fasada zabranjeno zakonom? Kojim zakonom? Pa skoro su sve fasade išarane, tako ružne i pune neukusa. Gdje je taj zakon i zakonodavna vlast da to zabrani i kazni nadrogirane i raskalašene "umjetnike" koji iz objesti ne znaju šta će sa sobom, pa šaraju po fasadama zgrada? Neka si ti poslao oglas na Klix :)))). To kažem radi nastavnika, koji skoro pa džaba daje instrukcije. Ima li kraja ovim mahalašima? Kreni po gradu, pa nam fotografiši još neku umjetnost i pošalji u sve medije, nek' svi vide kako zakon ne radi ništa da spriječi uništavanje fasada.
I aint even mad, I am truly impressed.
Šta će djeci instrukcije , kad su nastavnici u školama dobili instrukcije da na maturi šapću djeci i da rezultati budu bolji. Sjedi nastavnica sa djetetom i govori šta će napisati pa osvoji 10 bodova iz engleskog a dijete ne zna ni za 2 boda. Vazno je da škola bude među najboljima na maturi i da bude na stranici ministarstva. Bravo. Ovaj sa fasadom i grafitom je fulio čitav vijek.