Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god. I rostilj i wc solja su mi pruzili neke nezaboravne momente.
"Britanska stručnjakinja za higijenu Lisa Ackerley otkrila je da..." Otkad su to ljudi koji ne peru dupe strucnjaci za higijenu...?
Ovo ona prica za rostilje koji se ne ciste. Zna se da cim se resetka stavi na vatru svi mikrobi budu unisteni od temperature........ Pustite zenu da prosipa suplju mora i ona zaradit sta
svaka joj cast! da nje nije bilo i ovog istrazivanja, nikad rostilj ne bih ocistila xD
znaci, kobaje umakat u domestos i mirna bosna!!!
joj poredjenja :D kako god, zgadit mi rostilj niko ne moze :D
Pravi je stručnjak. Pa normalno da će na roštilju koji stoji vani i na kojem su ostaci hrane biti raznoraznih "baja". Samo nije napisala da se u roštilju, za razliku od WC šolje, prije upotrebe upali vatra koju slabo koja "baja" preživi.
...čelična četka, deterdžent i mlaz vode...no sikiriki....
jel ova cula za loj?
Ne cedi me, non stop se pere, sprica hemikalijama...al sto mi zgadi rostilj...
pa naravno kad ga ne cistis!!!!da bice biti prljaviji od wc solje...i nju poslije koristenja ocistis cetkom...
kako ko...ja je uvijek ostavim usranu...