Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas neko i da ga nosi na ruci, ko bi mu povjerovao da je original a ne pijacarski model :D
cim je dejton ne valja
Vidite ovo unutra, ove štoperice, klinci i palci, to su vam FBiH, RS i Distrikt Brčko. Predlažem da se izdvoje sredstva iz budžeta da se vladajućima kupi po jedan primjerak. Idemo po najnovijoj modi, slažemo sat sa ustavom zemlje. Ovog se ni Talijani nisu sjetili.
meni je ovo cisto preseravanje, sat je lijep, sto jest jest, al cijene su nevjerovatne. 20 hiljada eura dati za sat je stvarno uzasno
Jeste, al ko ima masla i guzicu maze :-)
A jel ima u planu Dejton entintete
Cijena preko 20'000 KM
još jedan koji neću kupiti..
Rolex je nevjerovatan. Svaka cast proizvodjacu!
Ovo me osvaja... Stvarno mislim da pravi muskarac treba imati doobar sat 💅💖💗
"Također, oznake su poredane ukrug, umjesto dosadašnjeg horizontalnog položaja." Eh zbog ovog cu da ga kupim,ovo je presudilo. :)
...za ovo treba doktorat mit-a. na polju teorijske fizike multiverzuma.
@commiemarshhal ma neee dovoljno je biti trump