Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To geografski sve: sarajevski, tuzlanski, mostarski somun itd. Svi imaju svoju receptoru ?
Somun samo vrijediz krušne peći na drva,gdje se peče na 350 stupnjeva 3-4min.
Koliko dizemo ramazan i koliko se priprema oko hrane
Eh da se moze tako lahko napraviti somun…
Samun
Samun