Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno kad vidim secer i limun u kombinaciji sa mesom, dodje mi da se ospem :D issss sotono
Jel baš Worcestershire sos?
Imam jedino soli, bibera i bijelog luka ali pošto nemam mesa nije toliko ni bitno što nemam ove ostale sastojke.
Jagnje će okrenuti onaj koji drži ovce i ima u svaka doba najmanje jedno jagnje, običan radnik koji nema ovce će okrenuti pile, batak, file i nešto krila. Oni koji su spremni stisnuti zube i izletiti 100 maraka za meso, mogli bi koji ćevap i nešto teletine prezalogajiti. Kilogram jagnjetine pečene je 50 maraka. Cijena malo paprena čak i za dijasporu koja mora 2X razmisliti prije kupovine. To je realnost 2024.
Ode radit struju, kaze covjek ode rostiljat, ostavi ti meni kljuc, a ti rostiljaj🤣🤣🤣
Ne planiram.
Gdje su sad zaštitnici životinja, gdje su sad patetični plakati ili je to rezervirano samo za Bajram kad se radi o kurbanima.