Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdi sirce, a moram s trebom nekom izac
Ja jedno jutro nisam zateko auto. Kakva mi sad stakla spominjete
Ocistim samo jedan krugic na sofer sajbi😶‍🌫️
Samo garaža
Jedino riješenje ne parkiraj vani. Koje sirće 🤣moze li domace ili samo kupovno
još ako imate malo korozije na limariji, sirće će je ukloniti I napraviti prirodnu klimu za sljedeće ljeto.
Najbolja zastita je kada se izadje iz auta da se stavi zastita za sunce sa vanjske strane. Ujutro je uklonis i staklo suho ko barut. Kskvo sirce i ostale tekucine, jednom probao, samo sto dam krenuo auto zamaglilo te se morao zaustaviti da se skroz sjba zagrije kako bi normalno vozio..
garaza cudo cini, auto na sobnoj temperaturi
Bas aktuelna ova vijest :-)
Uzmem sikiricu i okujem led, kakva crna kuhinja
moze ba li video tutorijal ba mosnjak zbunjen
Ljepa Webasto i Garaza kako god
Ujutru prije kretanja na posao upalim auto da radi 10 min, sve se samo otopi a ujedno se i motor zagrije na optimalnu radnu temperaturu. Nema potrebe da se mucite...
...jaro, što se tiče auta, u našim uvjetima i zimsikim temperaturama oko -10 dovoljno je pola minute sačekati nakon startanja motora. Bitno je ne forsirati motor,mjenjač, i sve ostalo dok ne postigne radnu temperaturu.
Djelimicno je ovo pogresno raditi. Na niskim temp gustoca ulja i maziva u autu je jako velika, uljna pumpa ne baca dovoljno ulja tamo gdje treba, dijelo vi se ne podmazuju, dolazi do trenja i trosenja. Auto se pali i odmah laganim gasom krece.
mene ne zateknu zaledjena stakla na biciklu, nemam problem