Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja baš sjedim i razmišljam, da mi je neku drugu destinaciju gdje nikad nisam bio. Dosadio mi Gradac i Drvenik...
I more u Doboju.
"_Ukoliko želite doživjeti ljepotu čarobno plave vode onda je prava destinacija za vas Benagil u Portugalu." Hahaha, za nas??? Za nas sigurno nemoguća destinacija, ali za naše lidere sigurno jeste moguća!
Eh sta sve ja vidim na History Channelu,Discovery i National G...a tek na Hustleru...ne podsjenjujte nas..imamo kablovsku!
E cuj ledena pecina..frajer iz Sarajeva imao BMW-A ledeno plave boje seljacki tuniranog sa nekim likom ledenim covjekom u airburshu na haubi i zvali su ga Ledeni Amidza..ali ipak nisam siguran da je inspiracija dosla sa Islanda..prije iz Sokolovic Kolonije.
prelijepe slike i mjesta ...ali meni je iz nekog razloga Australija tako fascinantna :)
Sta nisam znao? Drzo ih u ruci care!
ma nemoj mi reci bas jesam znala
samo jos ove destinacije nisam obisla
...milina...
evo da mi uplate topli pa pakujemo kofere