Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza super reportaza u Azri o dubaiu!!! :-)
Prekrasne slike mirza, vidi se pravi profesionalac u njima.
Mrak fotke Mirza gdje se moze njih jos vidjeti? I jos jedno pitanje koja je cijena ako je neka posebno interesantna?
Odlicne fotke mirza, najbolja galerija ovdje a ovi ljubomorni nek crknu od zavisti
petica i devetka jako dobre iako devetka ima puno vise da zahvali umjetniku koji je naslikao mural. Sedmica mozda ali mozda previse turisticka. Ostalo kao da su snimci reklame za mlijeko u tetrapaku.
beton slike!
odlican posao stari moj!!! Kad ce ta stranica da vidim i ostale?
@ Pilot Što kako su obuceni ? Šta im fali ? Malo drugačiji nego što smo navikli na njih. Vrlo dobro su se i oni snašli s poziranjem i lijepo izgledaju. Dobra parodija na današnju estradnu elitu.
hej gdje je ovo napravljeno na slici 2? odlicne fotke!!!
6. je extra je li ovo nasa Bjelasnica ili sam pogrijesio? Svaka cast!
Mirza odlicne su ti fotografije!
bravo stari !
Fotka 7 ima odlicnu atmosferu i dobar kolorit, a kompozicija je klasika cista...
Pozdrav za mirzu... Pitao sam se kada ću ovdje vidjeti tvoje slikice... :) Vidim da su pozitivni komentari i bez puno sugestija, a da znaš da ima ovdje i oštrih kritićara (vidio sam na prethodnim galerijama). Samo nastavi... i napravi tu on-line prezentaciju.
Odlicna fotka Dubioze :-) steta da su ocajno obuceni :-p