Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast..super
5 je beton
slike su zaista prilično različite po kvalietu, kao da nije ista osoba slikala, ali bakica je legendarna :)
dado jesi li ovo ti na prvoj slici????hehehe
Bravo Dado! Kad ovakve fotose pravis sa 19... :D
joj koliko komentarisete kao da je nesto wauuuuu mislim slike su ok ali je ovo postalo bezzeee.....
\'\'prevazišao si ti šagolja davno, možda ima već 5 godina kako su ti fotke mnogo, mnogo bolje od njegovih. možda ima i 10. samo prerano si počeo koristiti nikon. trebao si ostati na canonu. \'\'??????????? Hajde što gaziš Šagolja, valjda znaš malog pa ga furaš da je da je dobar, al kakva je ovo prica za nikon i canon??? prosvijetli nas majstore:)
a kako znamo da je to on ima danas ljubomornih dusa pa moze biti ko kog da je nap taj com...a trebao bi sarajevo-x napraviti ko na dnevnik.hr da e ne komentarise ako nisi ulogovan!
bas kad pomislih fin momak, on sve pokvari............
moja dado ti uvjek imas neku stelu evo i ovdje je maximalan broj fotli 10 a u tebe 11 hehe :) i jos da ti nesto kazem slike su ti pravo slabe, odnosno nemas ti blage eto :) hihi
ima li koja sponzorusa koja bi volila da je slikam nagu, onako, za badava? a ako se bude dobro ponasala mozda joj ga i pristavim, mog nikona.
Vozdra Dado, Pravi sam amater, nemam pojma o profi aparatima al ovako amaterskim okom vidim sljedece: Slike 1,2,3,5,7,10,11 su mi ekstra slike, kao iz nekog magazina, profesionalno uradjene. Slika 4 glupo mi sto je ovom tipu desno od dede pola glave odrezano. Slika 6 za mene ima previse praznog prostora iznad glave ove nene. Slika 8 merlinu fali jedan dio cvika... opet odrezano, za mene bi bolje bilo da ima jos malo prostora lijevo, kao sto ima iznad prsta Slika 9 ponovo, za mene previse praznog prostora... radije bih da je covjek u sredini slike jer ne vidim da je nista drugo subjekat ove slike Ovo su samo pozitivne kritike od jedno totalnog amatera - onako laicki gledano, inace svaka cast - bas mi je drago da se nasa omladina bavi ovako pozitivnim stvarima a ne nekim glupostima. Hvala, Mirza
dado slike su odlicne, gledala sam te dok si pjevao, bilo je dobro, sad te gledam dok radis na ovim fotografijama-zaista se vidi da si ambiciozan. mislila sam da ces se nastaviti baviti pjevanjem odnosno da si za tu muzicku karijeru se opredjelio, ali i slike su odlicne,nema sta.......samo tako nastavi ko zna sta ce biti dalje.....
Slike su odlicne, svaka cast!
jarane pikaso objavi nam ti svoje fotke da vidimo sta znaci uslikati pravu slikui!!!!... nadji si zivot i ne pametuj...a kad budes ti svoje slike objavio...imat ces dve komenatre svijeta pa izvoli i komenarisi AMATERU!! Dado slike su super i vidi se da imas dara....al ocekujemo jos bolje od tebe jer ti to MOOZES!!