Nova ponuda na eKuponu
1

Uživajte u čarima ljeta u Sukošanima za 225 KM

Sponzorirani članak
Ljeto je na izmaku i željeli biste još malo uživati u njegovim čarima - eKupon vam to i omogućava. S dragom osobom provedite dvije noći u Motelu A1 u Sukošanima, pored Zadra, a platite svega 225 KM umjesto 456 KM.

Sukošan je mjesto gdje plodna polja uranjaju u nebesko plavo more. Njegovu dugu razvedenu obalu od prekrasne uvale "Zlatne luke" u kojoj je smještena marina Dalmacija, do prirodnog kompleksa Tustice, krase lijepe plaže i brojne intimne uvale.

Ljepota mora i plaža, luksuzni smještaj, gostoljubivi domaćini uz bogat kulturno-zabavni program već desetljećima privlače brojne domaće i strane turiste koji se godinama vraćaju uživajući u "Sukošanskom litu".

Spoj tradicije i modernog, uređenih plaža i netaknute prirode sada možete osjetiti i vi i to samo uz novu ponudu na najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba koji svakodnevno ima primamljive ponude za svoje korisnike.

eKupon.ba za sve one koji još uvijek nisu iskoristili svoj godišnji odmor ili imaju nekoliko dana na raspolaganju omogućava da uz 51 posto popusta uživaju u ljepotama mora.

Platite samo 225 KM umjesto 456 KM za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe.

Blizina Zadra (10 km), pet nacionalnih parkova i dva parka prirode, najveća marina na Jadranu, blizina aerodroma i povezanost autoputom sigurno su dobri razlozi da posjetite ovo mjesto na hrvatskoj obali.

Motel A1 nalazi se 12 kilometara jugoistočno od Zadra. Smješten je uz Jadransku magistralu u Sukošanima, udaljen od plaže svega pet minuta pješice.

Raspolaže dvokrevetnim sobama te četverokrevetnim i peterokrevetnim apartmanima, a sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, TV, besplatni pristup internetu, kupaonice sa tuš kabinom. Također raspolaže sa bazenom za goste i osiguranim parkingom.

U blizini motela dostupno je mnoštvo turističkih sadržaja. Neki od njih su rafting, planinarenje, ronjenje, nacionalni parkovi Kornati i Paklenica, Zadar, biciklističke ture i mnogi drugi.

Ponuda se odnosi na dva noćenja sa doručkom za dvije osobe s tim da se kuponi mogu spajati tako da možete ostati i duže.

Krajnji rok do kojeg morate iskoristiti ove kupone je 1. novembar 2012. a broj kupona po osobi je neograničen.