Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi cemo biti ko svicarska ali nas tada nece biti
Burazeru 50 CHF špagete u restoranu...dva dana na krekerima bio...janje u Bosni za te pare heftu sva familija najedena...
...dragi klikso, merel se znat sučim je @limesa "povrijedila" vaše nježne, za sitne novce prodane duše? ...da nešte, kukusigamajko, iskat i naknadu "duševnijeh boli" :)) ...btw, prenesite selam obn-u i dalje "po vertikali", i moje "duboko izvinjenje" na demaskiranju lakrdije od vaše medijske politike. neću više, majke mi. a, ni manje :)
...ma...MWAUUUUUUUUUUUUUUU :)) :-* :))))) :)
...ja "mawo" mwaukno :))))) ...čisto da se "čuje đe treba" :-* :)))))
vise djevojaka u mrak autima (porsea ko kod nas golfova dvica) nigdje nisam vidio do u zenevi...