Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad bi potpisali slike
Ovakva je ruka kod politicara nasih .
Sjeverna Koreja - 1000000000000000000 puta država bolja od ove koju nazivamo "Bosna i Hercegovina" :) barem su u komunizmu i socijalističkom (kakvom-takvom) poretku BiH nije ni kapitalizam, ni demokratija, nego srednji vijek, feudalizam, kameno doba!
Nas je komunizam upropastio, da nije bilo njega i Jugoslavije danas nebi bilo ni tročlanog predsjedništva ni dva entiteta ni ostalih probema. Komunizam nije loš, ali može nanijeti teške psihološke poteškoće narodu koji u njemu živi. Zar te nastavnik u školi nije tukao za jednu grešku i to je jedna posljedica komunizma. Uostalom u Sjevernoj Koreji zbog siromaštva se pojavljuje kanibalizam, a šta može biti gore od toga.
Korea, isto kao kod nas, samo bez onih haubica. I dalje mašemo mešetarima koji se kriju iza "demokratskih zakona, koje su sami napisali". Veoma zanimljiva fotografija u budističkom hramu, kompletna slika je oštra osim onih par monaha koji su providni, WTF!? Loš fotoaparat sigurno nije u pitanju.
Koreja* (kako je glupo što nema EDIT text).
IMAM KALAS U GEPEKU BOIIII