Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do ponedjeljka će biti polomljene i "ukrašene" natpisima tipa: ESO, ADNA VI-3, itd.
A zavoravio si Horde Zla i ostalo hahahahh
Za svaku pohvalu, samo me je strah vandala papaka kojima smeta sve sto je dobro i korisno. Nadam se da su postavili skrivene kamere koje ce biti u akciji 24/7 i koje se povezane sa policijom. Jedino tako da opstane ova ljepota i nova tehnologija.
Hoce li oni cupsoni rokerski i njih isararati sprejem sa sablonom "Anti turbofolk" tako nesto....i saobracajne znakove su isarali po gradu, one nove sklopive klupe takodje....glavom mu onom cupavom treba brisati ko ga vidi sa sprejem...
Jezikom da ribaju,nea probaju plodove svog rada
Nadam se da će trajti duže od uobičajenog roka trajanja lijepih stvari kod nas. I prilično je čudno da neko rzmišlja pozitivno i inovativno kod nas. Smo da ih ne udarilo auto, kako bi Klix napisao.
Pocinje pljivanje u 3,2,1....
Hvala Svedjanima, moze li molba za slijedeci projekat podizanja svijesti u vezi prestanke rezima redukcije vode u KS, barem u Centru??? Pokusajte I tu krajnost rijesiti, hvala.
Postavljanje klupa je divna ilustracija kako se kod nas radi... hajdemo postaviti nesto novo i savremeno cime se mozemo hvaliti, ali ne moramo planirati polozaj (pa cemo klupe staviti na put biciklistickoj stazi koja na Obali Maka Dizdara jos nije obiljezena, a sad nema gdje ni proci) a uz to, niko nije zaduzen da skine ambalazu sa proizvoda, pa nek ruzno izgleda i ne sluzi svrsi ... nije vazno. Clanak je tu.
Sta glumite opet? Kakve klupe i guzicd,prodajte to bolje i nekome pomozite ko bas nema nista. Nije to za nas, mi nismo navikli i nemamo kulture dovoljno da ove klupe ostanu citave l ne isarane. Znam ja nas jeboti nas
kad se neko potpiše na klupu ime ce da mu svjetli, zato ce biti vrlo šarene 100%
Jesu li jos u "zivotu" ?
ovo je previše napredno nestat će brzo kod nas je raja u razvoju
sad kad se ljudi ko komarci pocnu skupljati da bi napunili mobitele, samo nisam ni malo optimisticna da bi ove klupe mogle zazivjeti, kad divljaci razvale i one betonske ove ce ko od sale, nazalost. A super ideja . :-)
jutro smjesko je li sve oki :)
Hej ja bas i ne mogu u ova doba reci dobro jutro, hahahah no nije ni bitno, ma sve je oki doki ali ima posla preko glave, bas me zatrpavaju, valjda da namirim ovo sto sam bila na godisnjem. Ih namazani su ti ovi nadlezni, kao da ti da odmoris pa ti duplo to naplati. ;-) Kako ti, sto se radi, ima li sto novo, javlja li se Kory..... pricajjjj sve redom heheheh? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (68)
ubilo se za lovacke kuce...
ovo treba što prije iškrabati, razvaliti, komade kući odnijeti. šta će nam nove, moderne klupe?
nije ovo za nas
Pametne klupe za pametne telefone i glupe bosanske guzice.