Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu i kod njih izbori u oktobru?
za park 3 milijarde a za izbjeglice ćuna
Zamislite kako je tim jednim njohovim zenama pokrivenim od glave do Pete i nemogu se skinuti i kupati ovako ili na plazi a tamo 48c svaki Dan, zalosno majke mi toliko para radi nafte imaju i jos i danas Dan zive 1000 godina iza normalnog svijeta!!!! Horor od ljudi!!!
Sta vrijedi sto se gradi, ko ce im doci kad stoka zivi I ima zakon iz primitivne 1300-te godine, !!!!! Zena nesmije u bolnicu da se lijeci bez muzevog odobrenja, moze umrijeti i nikom nista, zena nesmije da vozi auto, moraju sve biti pokrivene, nigdje ni jedne budisticke, katolicke, pravoslavne ili bilo kakve crkve ili objekta za bogomolju osim dzamije, ako bilo sta kazes protiv onog bolesno kralja sto guzi svoje cerke i ima 12 zene odma ti glavu sijeku, i on misli da ce mu bilo ko sa zapada doci na odmor tamo, kad nemozes ni pive cestito popit, bolest psihicka kao sto je Hitler bio i to je to!!!!!
Trnovo na aparatima
sto reci koju posluku porati
Zamislite da ovde ISIL uleti.sto bi bilo jao kuku.
E ovu smo vijest svi cekali.odmah nam je toplije oko srca.a nekako vijest i dusu razgali.sad znamo gdje na ljeto.hvala klix do neba.
Pu pizda vam materina kretenska. Koje razmetanje parama dok okolo narod pati. Dabogda crkli rasipnici!!!
...jel za izbjeglice?
Polako bolan, nema se jos za njih...valjda se zna sta su prioriteti jbg.