Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita Pape imal ova Norhveshka selektora?!
...nemre niš kontra šeherskoga smoga. fascinantno siva, u svim nijansama.
Poznatija kao aurora sarajevoalis
norveska je lijepa ali je brate pretjerao sa photoshopom
E ovaj kolega, nek je ziv i zdrav, zivi moj zivotni san, ili zivot iz snova, idealni zivot kako god. I to ne samo i zivotni san, nego i ribarski. To mi je velika zelja ici pecati u ove gore skroz sjeverne arkticke i skoro arkticke predjele, bilo Norveska, Finska, Island, Kanada na sjeveru i sredini, Aljaska, Sibir i Mongolia, i dole na jugu Novi Zeland i Argentina. Tamo je nenaseljeno, a sve priroda, i ciste rijeke i jezera oko tebe, malo tajga malo tundra, i daleko najbolji ribolov za salmonide, losose i pastrmke, i stuke. A taj arktik sjever u Kanadi i Skandinaviji je meni najdrazi, i kazem san mi je da pecam tamo, i kad su oni polarni dani skoro 24 sata svijetlost, i da pecam pod ovim aurora borealis ko ove slike. Zamisli pecas vako predvecer i po noci, i ja znam cesto u nocni ribolov ici blizu Kanade i ljeti i zimi na rijeku cijelu noc, a iznad tebe ova polarna svijetla po nebu i na vodi, i onda uhvatis jos ribu pod tim svjetlima. Mozda jednog dana, u Kanadu vjerovatno ako odem.
Prelijepo, ali nisam ljubitelj zime...
Na slikama nema vjetra. Zasto?
Bogata i lijepa zemlja, pametan i radišan narod samo im je klima loša. Četiri od dva. Mi smo opet na dva od dva. Pogodite gdje nam je plus, a gdje minus.
Pa da su nesto pametni i nisu bas, ako cemo iskreno.
Čime je bogata ? Kamenjem i sjevernim odvratnim ribama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ah vidi baketa i dode na 19 slici (ako sam dobro izbrojao) sto gledaju zalazak sunca (mora da je slika iz buducnosti)
sta drugo reci osim prelijepo.
Kakva zemlja covjece
Daj nek se već jednom javi neki pametnjaković da barem neke od ovih slika proglasi photoshopiranim.