Putovanja
68

Sol Azur: Studentsko putovanje u Barcelonu

Nakon deset godina uspješnog rada u Bosni i Hercegovini, agencija Sol Azur je postala sinonim dobrih i jeftinih putovanja za mlade i one koji se osjećaju tako, saopšteno je iz ove kompanije.

"Dugo smo razmišljali koji bi to bio najbolji poklon za naše najvjernije putnike i onda smo odlučili da to bude putovanje i to po cijeni koja je vise nego nevjerovatna, Barcelona za 199 KM! U saradnji sa nasim dugogodisnjim partnerima smo uspjeli izdejstvovati jednu subveniranu cijenu koja će, po našem mišljenju, biti najbolji poklon za naš rođendan", navodi se u saopštenju.

Samer Residat, direktor turističke agencije Sol Azur i Buena Vista je još dodao da će ovo putovanje sigurno srušiti dosadašnji rekord kada su u pitanju putovanja iz Bosne i Hercegovine. Napomenuo je rekordan broj od 1300 putnika koji su 2008 godine u organizaciji ove dvije agencije otišlo u Grčku, ostrvo Krit.

Pored ove, više nego popularne cijene, agencija za privh 500 putnika daje poklon paket izleta u iznosu od 100 KM. Polazak na ovo putovanje je 30.11.2014 a vise informacija o ovom putovanju možete naći na www.solazur.ba.

"Ono sto možemo zasigruno reci je da je ovo jedna od jako lijepih gesti koju ce zasigurno prepoznati bosnasko-hercegovački studenti", dodaje se u saopštenju.