Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi tanko za razliku od proslih godina nisi imao mjesta naci.H mesaru kad udes samo cujes nema nestalo.Vrecu uglja nisi mogao kupit jer se rasproda.Gledam mesnice pune ima svega nije nista zafalilo
otisla raja.....
Nazalost surova istina i ja primjetim da je sve manje i manje ludi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko ce smece pokupiti iza ovih savjesnih gradjana??
A sta je prvi maj, nigdje veze, nigdje para, nigdje posla….
Eto ti slika i prilika danasnjeg stanja u drzavi.Jad i cemer.
Sad vas kao cudi malo ljudi, pa vidjeli ste kolone prema moru eto gdje su...
Svaki prvi maj slazu da ce kisa
Dok se u ovoj zemlji rad ponovo ne pođe cijeniti i slaviti kao nekada, nećemo biti sposobni ni okrečiti ono što su u stara dobra vremena izgradili.
Sve što je povezano sa neradom tu smo i to ponosito , mala šala hehehe
A sto ne rostiljate u vlastitom vrtu kao sav normalan svijet.Ovako rade Turci u Njemackoj...
Kojem vrtu? Ima nas zivimo u zgradama😁
Ja ne znam nijednog zaposlenog i situiranog koji danas ide da roštilja negdje transparentno ili okrene jagnje. Većinom ovi što nadničare, ili su nezaposleni sve to moraju da predstave i okače na fb uz glasnu muziku kao neki praznik što u suštini i nije već međunarodni dan.
Nikad od nas Švicarska. Stojčevac okupirali đutani. Auta na travi, roštilji na sve strane, janjad se okrecu. Nista ne bi bilo sporno da to nije park i zasticen je. Treba otici ujutro pa ce svima biti jasno kakvi smi mi ljudi.
previse ocekujes od naroda koji je dizao flasu u zrak da ga Torabi izlijeci
slika 17: nesto najljepse sto sam danas vidio.
A znaci ovo si ti sa hanumom u setnji
pojedini.komentari nekih lalamudana su katastrofa njima uvijek nesto fali tj ljubomora , narode uzivajte rostiljajte opustite se a ove oportuniste zanemarite
Jeste neko zavidi ovim što u parku roštiljaju uz semić kobasice i pan. Svako u svom dvorištu nek radi šta hoće, a ostavljati smeće za sobom što radi 90% ovih đuturuma je cirkus.
Dole vlada....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Na ulazu u Stojčevac piše "Zabranjeno loženje vatre". Vidim poštuje se pravo.
Tako je. Rostilj i besplatan grah. Ipak zivimo u mini Svicarskoj. Aleluja