Putovanja
0

S eKuponom otputujte sedam dana u Alanyju za samo 449 KM

Sponzorirani članak
Portal za grupnu kupovinu eKupon.ba i Avio Express Travel vas vode u Alanyju za samo 449 KM.
Među svakodnevnim atraktivnim ponudama na ekupon.ba ovih dana možete pronaći i ljetovanje koje će vas zasigurno ostaviti bez daha.

U saradnji sa Avio Express Travelom eKupon je za svoje korisnike omogućio aranžman koji uključuje 7 noćenja na bazi polupansiona u jednom od ponuđenih hotela *** uz nevjerovatnih 50 posto popusta, tačnije za 449 KM.

Turska rivijera je zasigurno posebna destinacija na čitavom Mediteranu i mjesto za nešto više od odmora. Jedno od najpoznatijih turskih odmarališta je Alanya.

Alanya je mjesto za odmor sa puno raznolikog sadržaja, a posebno je poznata po raznovrsnom noćnom životu. Dopustite da vas zadive jedinstvenost i čar ovoga grada i to za samo 449 KM po osobi.

Dozvolite sebi dašak odmora i krenite na putovanje koje uključuje Charter let Sarajevo - Antalya - Sarajevo, transfer od aerodroma do hotela, sedam noći u hotelu uz polupansion, usluge predstavnika lokalne agencije, putno zdravstveno osiguranje i boravišnu taksu.

Opustite se i uživajte u prekrasnoj turskoj rivijeri, čistom Mediteranskom moru i zanimljivoj historiji grada jer su se za potpuno bezbrižan odmor pobrinuli eKupon i Avio Express Travel.



Samo preko eKupona ovu ponudu možete kupiti za 449 KM.

Detalje možete pronaći na ekupon.ba ili pozvati ljubazno osoblje eKupona na broj 070/300-330 i dobit ćete sve potrebne informacije.