Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje pretjerivanje...
A ko je Rijadov babo?
Jeste lijepo za oci, ali toliki luksuz i razbacivanje para dok mnogi saudijci zive u najgoroj bijedi i to u pokrajinskim ulicama u Rijadu. Bilo je sokantno vidjeti svu tu bijedu i neimastinu , a svi mi mislimo da svi zive ko princevi, doduse svi oni silni rodjaci i rodjake po kraljevskoj liniji a ima ih na hiljade.....Svidja mi se dizajn ali mi je strasno tesko kada pomislim koliko sirotinje u S.A. ima i onda mi djeluje sve to nestvarno, tuzno...( ono sto kazu nasi 'okolo gladac, unutra jadac" upravo tako.
Kad Arap masla ima i muda maze, bio je to opis Arapa ukratko
grade luxuzni metro al ruse prava zena ... tj i nema ih
Vazda Rijad...
Hoce li al Shidi graditi to boga ti ?
hvala :)
Tim ljudima mi kažemo da su kao oni koji su govorili da je Vjerovjesnik (sallallâhu ´alejhi ve sellem) luđak i pjesnik. Mi također kažemo: “Oblacima ne šteti lavež pasa.” Ne postoji zemlja danas, slavljen i hvaljen neka je Allâh, koja posjeduje takav Tevhîd i šerijatski zakon kao naša zemlja. Svakako ovdje postoji zla kao i u svim drugim zemljama. Činjenica je da je postojalo zlo u Medini čak i za vrijeme Vjerovjesnika (salla Allâhu ´alejhi ve sellem). Ljubomora je cudo:)
je su li ovo nasa braca ???
boziju vam majku pravite gluposti od gradjevina samo kako bi se o tome pisalo.. a ljudi koji su udaljeni od vas 1000km umiru od tuberkoloze,gladi,neimastine,rata.... ali naravno, sto bi pomogao drugom kada mogu napraviti metro da bi tamo neki KIX piso o njemu
Lahko mi je za vas....
nek neko provali da pravi šine od zlata barem na pristaništu - pa da odem tamo da se provozam :D
...meni više nalikuje na brod, al' ajd...
Al se znaju preseravati, al bas stilski dotjerano s 5 zvjezdica :)