Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Na strazi pored Prizrena...
to je ta :)))
Nema naseg lokalnog sipca, tijesto ne smije stojati dugo. A steta, poludio bi od srece kad procita ovaj nadasve objektivan i istinit putopis iz dusanovog grada.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Isto nase Sarajevo :)) ljepota
danas sam bio u tvom sarajevu poslije deset godina, i jeste ljepota. baščaršija i širi centar, ferhadija, obala miljacke... prelijepo, uživao sam. druga strana medalje su predgrađa, ono stepenasto naselje (ciglane, čini mi se?) i samoubilačko ponašanje pješaka koji se u dobrom procentu ponašaju kao nenormalni, kao da imaju devet života pa ih boli qu... 'oće li izgubiti jedan pretrčavajući cestu. p. s. zamijeni "prizren" sa "prijedor", stojiš li i dalje iza svog mišljenja, i objasni mi razliku ako ne?
Max,Ciglane nisu predgrađe grada :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjajan uradak majstore, samo možda treba dodati i dio za dummies za zloumne čitaoce koji niže komentiraju. Evo nekoliko činjenica i mali doprinosa za početnike ovog grada: 1. Prizren ima najveći broj poliglota per capita u europi. 2. Prizren je jedini grad u Europi sa 3 službena jezika i 3. Prizren ima najstariju Romsku mahalu (Terzi Mahalla) u Evropi. Lijep pozdrav.
Изузетан град и јесу мултикултурални.
"a poznato je i to da je bilo prijestolnica imperija." Eto, spomenuše i srpsku prošlost. Šturo i indirektno, al nek nije samo šampita
pa sta je ovo...ofanziva srpskih trolova??? dajte ljudi chill out
Super propaganda, baš su krenuli u medijsko-diplomatsku ofanzivu da se predstave kao multietnička bajka. Preko 200 spaljenih i porušenih manastira, otimačinu imovine i progon Srba i ostalih sa većine Kosova ne treba spominjati, da se ne naruši ljepota ovog članka.
multietnicki prizren, what a joke.
Multietnicki.. Ova vam je dobra.
vjerujem da je mjesto koji ima svojih cari ali da je multietican ili da je religiozno raznovrstan to je u najboljem slucaju nategnuta prica.
Ona sampita i boza na zadnjoj slici su najpoznatiji dio njihove bastina.
I dva bureka u papir.
hahahaha multietnički ko višegrad
drinsky... postoji velika razlika između Sarajeva gdje te niko ništa ne pita i Višegrada, srpskog grada moram reći, gdje ne smiješ proći a da ne ispadneš sumnjiv. Velika razlika priznat ćeš. Dobro, ako dođeš sa majicom 4s u vrijeme kad je grad pun navijača, može biti opasno. Al u Višegradu ti je uvijek opasno, kad god prođeš.
pozitivno i jest, mi želimo Nijemce i Norvežane da dolaze, imaju para :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"multietnički prizren" :)) taman k'o i sokolac :))) jeb'o vas ćaća licimurni, i treba vas kajlati (mislim na redakciju, ne na neku širu grupu)
"Na osnovu turskih izvora...." :-)
... i istorija počinje 1459, turskim osvajanjem. prije toga su bili samo mamuti i dinosaurusi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)