Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ovo ne razumijem. Sjednes, pregledas meni i ako ti je skupo ili nisi zadovoljan, zahvalis se i odes...gospodin narucio, pojeo i sad mu kriv restoran...Boze sacuvaj...
Ovakvi komentari mi prvo izazovu bijes, a onda kad se sjetim da vas ceka dzehennem, dodje smiraj.
Jest te mati okotila debila, da ti se hoce na djeci vratiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal iko normalan na ovom Tviteru? ovaj slika racun ko da nije mogao meni unaprijed pogledat, a ovaj drugi prica kao ako ste siromasni ne idite u restorane. dje si ti multimilioneru koji komentarise po faking tviteru
Stvarno jest da je za špagete puno 35 KM ali jbg sjedneš pregledaš meni i ako je preskupo naručiš samo salatu,vodu i glumiš vegana.Gospodin ispadneš a još ručao na fensi mjestu još malo se izgalamiš što služe meso :) ,poslije na ćevape i pivo :) .Ovo sa slikanjem računa stvarno više smiješno.
Vidiš da je debil, ruča sam u fensi restoranu.
Nema gratis, pa se opet mangupiraj sa pastama
Buahahahahahahahaha, ja ciganije majko mila🤣🤣🤣🤣🤣 Znači to su astronomske cijene u stabilnijem entitetu, odnosno,najstabilnijem mjestu regiona ili tako nekako. Dođite u Sarajevo na ćevape, ja vas častim.
Jel ovaj racun u eurima ili u KM? Posto je ovo u BiH pretpostavljam da su marke, al sta ce mu na racunu ovo E iza cijene? Ako su marke onda je cijena ok, malo jeste skupo al ok. Ako su euri onda je ovo pljacka.
E = pdv 17%
Ovo slikanje nema nikakvog smisla. Ne mozes biti prevaren ako si vidio cijenu na meniju i narucio. Ako ti je puno ne narucujes i gotovo. Svaka cijena ima svog kupca.
Zaključio je korisnik
Po.ovim debilima trebao bi ručal u restoranu biti 5 KM. Pa ni kuci nemožeš za te pare jesti. .
Prosto u restoranu placas uskugu ne samo hranu. Recimo da je u vapianu pasta u prosjeku 12KM, bez ikakve usluge, onda da ove montane i slicno naplacuju 10KM za pastu ovaj racun uopce nije skup. Hoces stol, konobara (restoranskog),e pa pasa moj to se placa. Ima makarona jesti i po fast foodovima po jeftinijoj cijeni pa izvoli.
A sto nije slikao sta je dobio? Danas flasa vode u staklenoj ambalazi je nabavna cijena 1KM, seri je nekih 6KM, pasta je neki specjalitet kuce (nema slike pa ne znam sta je dobio). Vjerovatno je ukusno i dobro izgleda...
Šta je tu skupo?Pa nisi išao u fast food hajvanu
Ko jos jede tjesteninu u rstoranima?????
Ko jos jede tjesteninu u rstoranima?????
Argeta i pomalo na prosirenju negdje sta da ti kazem ogorčeni jarane
Čovjek je pošteno otkucao fiskalni račun, platiti će porez, doprinose na platu i još 100 drugih dađbina. Tebi ako je skupo imaš pekaru i tamo fino idući put na večeru.