Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubai ok. New York... hmm moguce Moskva, prvo zavrsite onaj zapoceti i ne provaljujte se!
nema sta, jesu ovi iz emirata najnapredniji
Meni se zavrti u glavi i od samog gledanja na videu... a kako ce tek biti onim jadnicima koji se budu vrtili 24/7...!!! Ma bit ce im ko na non-stop ringispilu...hehehe....
Bolje je darovati ove novce ljudima koji nisu doruckovali, uzinali nesto malo , otisli na pocinak bez vecere .Prese.avanje cisto .
A sve najgore potice iz Dubaja
hmmm meni je najcudnije to sto je toranj DUG 80m :D steta sto ne ide u visinu ko na slici pa da bude visok hihihi Osnovnaškola-X
MOze Fata no prb
Ali hajmo se utalit i kupit jaci jedan
Ma ovi Arapi nisu normalni... Dubai će na kraju da poleti u svemir i ode sa Zemlje kako su ga krenuli napucavati sa ovim high-tech zezancijama :)