Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
manjka im tribina
Glupo i neekonomicno... a da... pa to su danasnji arapi! Da mi je docekati dan da vidim kako arapi rade ili grade nesto od cega ce imati dugorocnu korist. Nece ni nafte biti dok je svijeta i vijeka. E da mi je onda vidjeti neku budalu sa zapada koja ce tek tako, turisticki otici u Katar da pogleda utakmicu nizerazrednih nogometasa, eventualno penzionisanih i zaboravljenih asova.
Ko će čistit smrad oko stadiona..
iako je ovaj post vezan za sport kod nas se sve mora pretvoriti na raspravu o tome tko je bosanac, tko hrvat, a tko srbin. Žalosno, al jbg tome izgleda nikad neće doći kraj. SRAMOTA!!!!!
bas takav jedan radim u avliji. I da kazem ja sam se ovog prvi sjetio
nacionalistička govna
sve cista komercijala i preseravanje..
MRAAAAAAAAAAAK
U sustini se slazem s Bea-om, samo sto nazvati nekog bratom u religiji nije nimalo jednako kao nazvati ga bratom u naciji; kad BH katolik pocne da naziva Hrvate svojom bracom, to nije nimalo isti k.urac kao recimo da kaze \"braco katolicka\", razlika je tu ogromna, jer vjere nemaju granica, dok nacije da, te ako ih se ne postuje, tu nastaje problem. Ovdje niko nije rekao \"braco katarska\", kolko mogu procitati, tako da poredjenje ne ide u ovom slucaju. A za stadion, ma pustite gluposti i pompezne najave, to ce u sustini biti nesto malo dublje ukopano od Koseva, velka stvar, a vjerovatno ce da ga izgrade ex-Yu firme po francusko-engleskom nacrtu, kao i sve sto se gradilo dole, jer ko ceka od Arapa ikakve koristi i rada mimo laprdanja, taj ce da se naceka, dok im je nafte, moci ce i da se kurce, a te polako nestaje.....a s duge strane isti palamude o braci palestinskoj, kako vako kako nako, amero-izraelski djavo itd., a vise vole kupovati bordele i hotele po azurnoj obali, nego im poslati koji milion da se najedu (primjer: vila na azurnoj obali se krece oko 20-30 miliona eura, oni ih redaju na desetine, pa racunajte, vozni park kod svakog emira i slicnih je vrijedniji od palestinskog drzavnog budzeta, pa eto racunajte sad i nasladjujte se uspjesima onih za koje ste obicna gnjida kojoj samo treba praviti dzamije sa svojim imamima u njima da ih bolje usmjerava ka kaikaznom putu, da oni mogu idalje mirno da sjede - u kratko, ne budite budale!).
bice imteresantno citat kad se sam od sebe urusi...
ja sam musliman iz bosne i jebeem vas sve koji tako razmisljate \"to braco...palestina....\" ii ostale vase govnarije....i kakve veze imaju krscani s tim...jel vas stid? idite u Katar i zivite...jer takvi ko vi sjebajete ovu zemlju...nema ovdje nikad hajra dok je takvih...na kraju krajeva...religija je intimna stvar...de nam josh recite i sta znate prouciti...koliko postite? Sestro/Brate BEA ...svaka cast ;) slazem se s tobom.
@BEA Potpisujem svaku tvoju riječ.
a da se pravi u bosni komentari bi bili jao nemaju pametnijeg posla,kakva glupost...
11 hiljada, ali u foteljama...wow...kakva je tek svecana loza???