Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva uopste nije ruzna :S, kao ni neke druge... mada ima i ruznih...
Ovaj hotel u Lisabonu odlican. Pojam ruznog je subjektivna stvar, kao i lijepog!
Gledajuci ove slike dodjoh i do ove iz Pristine i prvo sto pomislih je ziku Rajvosa, hahaha, one zgrade iza i brdo podsjeca na Rajvosa hahaha
NIjedna zgrada nije ruzna vec je samo u svoje vrijeme bila moderna
O ukusima ne vrijedi raspravljati.
procitajte clanak ovo su britanci izabrali a ne neko iz sarajeva, ofirate se
http://www.index.hr/xmag/clanak/najruznije-gradjevine-na-svijetu-zgrada-u-obliku-kosare-toranj-s-bebama-koje-gmizu-prema-vrhu/607741.aspx pa kad ste vec kopirali susjede trebali ste ipak provjeriti gdje se koja greadevina nalazi !!!!Hotel Grand Lisboa se nalazi u Macau a ne Lisabonu. Dizajneri su Dennis Lau i Ng Chun Man, a zgrada je otvorena 2007. godine!!!!
Meni neke od ovih baš nisu ružne i nekako su mi zanimljive :D
slon je bas simpa...
dodjite bre u SRBIJU da vidite sta je RUZNO
A gdje je ovdje naša papagajka, pa bosmal pa...
znate šta je ružno kad zgrade nemaju fasadu ili je imaju a ona je nakaradna, jer jedan komšija ima para i uradi je samo oko svog prozora u svijetlo zeleno, drugi uinat digne kredit i ofarba svoj dio u narandžasto jer neće on ko komšija itd. ali to je Bosna i Hercegovina. Najmanje smo kompentetni da pričamo o najružnijim zgradama u svijetu.
Najmanje tri od postavljenih zgrada su svojevremeno slavljene kao dometi arehitekture: Tore Velasco, crkva u Liverpulu i Nebodreri sa oblacima iz Francuske. Pletena korpa Longaberger nije ružna, ona je dosjetka kompanije koja proizvodi korpe u Ohaju. Biblioteka u Prištini nije ružna nego neobična. Kupole na biblioteci su tradicionalne bijele šiptarske kapice. Englezima iz Telegrafa bi bolje bilo da traže ružne zgrade po Engleskoj i UK.
Sto se tice ovog clanka jako je neozbiljan, mislim, sjedila redakcija portala i ocjenjivala zgrade!? Nigdje nisam nasao da arhitektonski biro ocjenjuje portale. I vec su neki u komentarima spomenuli da kad je ocjenjivanje umjetnosti u pitanju, nema svidja mi se ili ne svidja nego se iznese obrazlozenje, a novinari nisu obrazovani u smjeru drugih zanimanja. Sto se tice Klixa, ne zvuci ruzno ali svaki veliki brend ne djeli ime sa mnostvom drugih brendova a kad ukucamo klix na google vec ih u Hrvatskoj ima dosta a u svijetu pogotovo!
Samo mi prva nije bas ruzna. Istale mi se ne svidjaju...Ova biblioteka u Pristini kao da ima \'mozgove\' na krovovima....mozda sto je biblioteka.
@CVEKLA klitoris i nije bas tako ruzna rijec ,jel imas neki problem ?Sto se tice zgrada po meni vecina nije ruzna.
Vi očito niste bili na stupu!