Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je vase pameti jedno 7 dana da se naspavam ;D
Zauzimam privatni stav o Zakonu o radu ;D
Fuj, zadnji put sam sugu fasovo, nečisti bazeni ipisaju i pivracaju u njemu, fuj fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma, qurac jarane. Gled'o ja 'vako slike na Indexu, nalozio se, kasica-prasica, ovo, ono... Dosli dole, 80& mudonja. Zakucali se u kafanu i slusali Tomu.
Wi-Fi :D
Bio i ja prije par godina...nisam oduševljen nimalo...neg eto imaju dobru reklamu...dobro preko dana one zajebancije al navečer tak tak
Neka, hvala lijepo....ovdje se može 'hajrovati' najprije neka spolno prenosiva bolest, a tek šta možeš dobiti za ove što nemaju još ni osobne karte.
nema sexa na zrću, osim ako nisi gay
Bome ovo je sve bjesno sta je sljedece poljevanje izmetom Boze smiluj nam se
placena reklama...
Uhhh, kako dobar STAFF na 4. fotki
Ovi su očigledan dokaz da je čovjek nastao od životinje. Samo što ova ekipa još nije evoluirala i još su na nivou instikta životinja.
Stotine muškaraca na jednu ženu, a i ta je zainteresirana eventualno samo za nekog iznimno zgodnog kao i općenito svuda, ne idu mi u glavu takvi koji idu tamo očekujući da će im se posrećiti, ako nemaš izgled nemaš šanse.
Da je tako, ne bi ih se toliko vratilo pokunjeno, imaju jedan dva za kojeg se sve zanimaju i ti imaju sreće, a ovi ostali mogu samo gledati.
aaaaaaaaaaaaa...pa ja nisam skužil DEEN-a na ovim slikama, jer su mi raznorazni guzovi zamutili vid....aaaaaaa Fudoooooooo....još sa haverom hahahahahahahaha
klasični salama party, svi idu kontaju +j+e+b+a+t +ć+e pa polete tamo, a ovim fotografima koji čuće pola dana u grmlju je lakše uhvatiti albino gremlina u sezoni parenja nego 5 treba na jednoj fotografiji na Zrću....
Bio jedan moj haver francuz kaze dobro je ako te musko interesuje al zenske nemozes vidjet kolko je muskaraca
Party bez Fude Deena nije party :D
Odlucimo da odemo na zrce i napravimo katastrofalnu gresku. Sve sami muskarci a i ono zena sto ima, manje vise rade po klubovima. 3 dan sa Paga odemo za Budvu i tako spasimo nas plan o dobroj zabavi na moru...
Istu gresku napravih prije 3 godine.
Lešinar(čekovima)takve budalaštine sam čuo od šešelja i eto od tebe vaša Historija=ZABLUDA.
Vasar jbn
Narkomani
Zrce je raj za gay populaciju. Zenska nema ni za zivu glavu. Sve jadno! I na slikama se vidi da je muskih puno vise nego zena!