Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u toj prvoj zgradi sa desne strane zivi od papetove zene rodjena stricevka..ostavila covjeka i troje djece i kurva se sa marokancom
u marokanca batina ko teleća noga
jes to proboo pa znas 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
isti Sarajevo...samo sto nema Grbavice
Čuj ovo Pariz kakav do sada niste vidjeli, pa jel vas sram i stid, ja nikad nisam ni vidjeo Pariza, znam ga jedino na karti naći i pokazat. Kako cu ga sad gledat drugačijeg kad mu ni prvobitni oblik nisam vidio, dalje od Neuma nisam otišao, bio sam u Sarajevu 3 put, u Sanskom Mostu 1 put, u Gradačcu 2 put, Srebreniku 1put, Koridor (Arizona) 5 put, u Zenici 30 put, Banja Luci 1 put, Tuzli 15 put, i eto tu sam ja obilazio uglavnom, nisam nigdje vise.
LJEPŠA BOSNA
Wow, super pogled, ko ne može priušiti da ode u Pariz, pa da bude još tužniji!
boze nebuloza svakakvih , komentari su ludilo...
ELEONORA, gdje siiii???? :D
......Sedim u jednom pariškom lokalu, lažno se smešim čoveku što gleda, svuda oko mene devojke se ljube a ja tražim oči, oči kao tvoje.
PARIZ, koji UOPŠTE do sada NISTE VIDJELI. (...)
Sanja 90 kako si iz zraka to vidjela bili ti momka svog ostavila zbog mene
to sam je i ja mislio pitat, 'vake tigrove neće niĐe naći!
Ko pariz nista novo
kakve zgrade u sred pariza, gdje su fabrike. gradite fabrike, tako kažu naši klixonje :D :D
što više fabrika, a ne znamo čega. šta ima privatni investitor graditi šta on hoće, mora graditi šta mu klix pučanstvo kaže