Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Igman kao skijaliste na ovoj listi onda bolje da nisu ni pravili listu. A i vi ste problematicni koje ovakve budalastine prenosite. Ko je skijao ove godine na skijalistu zvanom Igman?
Ima dječija staza kod Montija :)
Sve je stvar nacina ocjenjivanja. Ako na pocetku stavis da cijena karte nosi 99,89% u ocjeni kriterija - onda dobijes ovakvu listu :-)
Isto kao i naši tenderi :)
Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene😘🧚‍♀️❤️❤️
😞
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha najbolja skijalista od prvog do desetog mjesta se nalaze u Austriji i nigdje drugo haj zdravo
Druže, nisi čuo da se skija i u Italiji, Francuskoj i Švicarskoj 🙂??
bosnjo , ima najveća jezera , najveće planine , najbolju vodu i dosta toga najboljeg, misleći u svojoj tintari mi ništa nemamo bas ništa . samo dobre žene udate koje se sve kurvaju.
Mogli su staviti i mihrivodw ni ona nije radila ove godine kao igman
preuzeo Bog posao tuzilastva policije i svih koji se za to pitaju pa ukinuo snijeg abog ovih urbicidaša sto po planimama posjekose sve zarad hotela posjekose sve.. nema snijega nebilo ga nikad vise zbog kriminalaca u opstinama koji za kocertu sve dadose da se unisti
Hahahhahahahahahhaha. Hahhahahahahah
Pišite koliko su u minusu. Kako će podjeliti plate. Koje bolan skijanje.
kakva glupost
Naslov teksta treba da bude "lista skijalista za sirotinju". Ajde molim vas.
Gdje su state na Igmanu?
"u proseku od 26 eura" ..
Mogli su kakvu stazu i sa Playstationa uvrstiti…
Balkanski mafijasi pravili listu
Ovi u BiH, nakon ove zime svi bankrotirali. Nekretnine se većinom sve prodaju, osim privatnih kuća. Utrkuje se ko će prije nekome uvaliti objekte. Ende, kraj.