Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago njima, nemaju fejsbuka, druze se :D
Eto dospio si u top komentare. Kakav je to osjecaj?
Top osjecaj :)
Bogme nista spektakularno, vece bijede i fukare vidim kad prozor otvorim. Ne moram ni izaci napolje. Cak i ove kuce koje su prikazane kao sirotinjske bolje izgledaju nego vecina nasih naselja bez fasada! jedino ovi kasetofoni su mi misterija koja svrha?
ameri samo prave neke price o s.k .... ja bi prije u sk nego u neke americke gradove koji izgledaju ko berlin 45
Naprijed Koreja! Naprijed Kim Jong Un An in! Naprijed Elliot! Naprijed Vojnici! Naprijed Diktatura! Naprijed PjongJang Kim jong un! haha =P
uređenost na nivou :D
Nema debelih ljudi zato sto zuta rasa je poznata po tome da nisu pretili iz razloga sto se zdravije hrane od nas jedu ribu i rizu a SK nema Mc i ostalih lanaca brze nezdrave hrane.
Po fotografijama zakljucujem da bolje zive od nas i to vise dobro prvo imaju organizovan prevoz za djecu u skolu mi nemamo sto je meni najbitnije puno je sve zelenila cisto uredno vidim da se i djeca normalno i kulturno ponasaju po infrastrukturu su 150 godina ispred nas nisam vidio ni jednu rupu na ulici i imaju jednog vodju a ne 3 kao mi... Kako dobit azil na Sjevernu Koreju ??
Ako ništa bar im je sve čisto, nema ni papirića na ulici.
kakva je ovo reklama jbte nemozes je ugasit
Zanimljivo... nema debelih ljudi... biciklo nije rekreacija, nego potreba, ali na kraju ima istu funkciju... dobro je za zdravlje. Oni žive jednostavnije i možda teže, ali da li je to zaista loše? Imaju uređen sistem, kakav god da je... i znaju ko je glava "u kući"... a mi?
'' Nikad nece biti bolje, davno umro je DRUG TITO! '' Los Sin
razdragani koreanci vole svog velikog vodju
Yebo te, ovo isto k'o da je proš'o od Trebinja, preko Lukavice do Doboja, B. Luke i Prijedora ...!!! A vladar im isti . . .
Ovo mi je najgore kad jedni govore drugima sta je sreca.
U sustini, situacija je sledeca. Washington ne vidi Severnu Koreju i njen rezim kao pretnju ili protivnika, vec potpuno suprotno. Pyongyang pretstavlja neophodnu pretnju preko koje SAD ostvaruju kontrolu nad Juznom Korejom i Japanom (2 izuzetno tehnoloski i ekonomski napredne drzave), a preko njih i nad istocnim pacifikom, odnosno Kinom (trgovinom), kao i astronomske zarade od prodaje vojne opreme. Ovakve reportaze i razna saopstenja zapada su samo pr bullshit.