Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li i u Innsbrucku nestane vode po 3 dana?
I vakcinisu se iz donacija
@ArtiljerijaBosanska, a vehbosi su sta? Becki djecaci? 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo još da ubace loženje na ćumur. Norooood znooooooo!
Samo što Innsbruck nije napravio favelu na svojim brdima. Pola Sarajeva treba srušiti i novim prostornim planom izgraditi.
jel i Innsbruck zovu scheher?
Isto sve
Jedina razlika je sto Insbruck ima rijeku a Sarajevo kanalizaciju kroz centar.
Zaboravili ste sabirnik fekalija u Miljackoj isto u Inzbruku a i kultura je li-la
hahaa vidi sto se javlju srbende, i ovi nasi seoski kompleksasi, Sarajevo je pojam za vase vukojebine, mozete i vi organizovati Olimpijadu u cjepanju drva i koridi.
Haha Mujo uspoređuje sređeni i lijepi austrijski gradić Innsbruck sa najzagađenijom kasabom na svijetu koja nema sređenu kanalizaciju, vodovod, u kojoj je svuda smeće i loj, najezda žohara, štakora, koja nema javni prijevoz. Većina afričkih zemlja ima sve to sređeno u glavnim gradovima, Mujo i Hasno nemaju al prodaju priču nepismenoj sda talibaniji. Cirkus.
Vidi vidi sto te proganjaju kompleksi.
Moj reufe djeca nam se smiju
Jeli i Innsbruck zimi prekrije smog?
Da jako su slicni, sve dok se ne pokusas napit vode i ne pogledas izbliza.
Predivan grad.samo na Innsbrukub Sarajevo moze mnogo toga nauciti.sve planine u okruzenju su navdihvat.infeastruktura he numer 1.
Koja budala ovo napisa,pa stoko sitnog zuba,kakvo SA,majmungrad,vode nemate,žičaru vam napravio dijasporac...Uhgljegrad i bilo koji zap.grad,se porediti nemoze,marvo jedna
u jendom ima vode u drugom nema
Znam i ja jednog barbu što ima čamac od 20 stopa. Isti Titanic. Tita mi.
Ma malo je reci da su isti!! De ba....
I jeli im rijeka čista , bistra i prozirna kao Miljacka? Nerugam se , samo me zanima kao i ostale što komentiraju .
Imal Sadzaklija....ako ima to je ta nit