Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest im drago prvi put uživo gledali nerede pa odlučili napraviti biznis od toga a zaboravili da je u pola svijeta ovo svakodnevnica. Balkance odmah mogu prekrižiti jer im je isplatnije otići do Beograda ili Atine.
wimbledon nemam sta gledat vishe, sto me niste ranije zvali dosao bi bi NANE mi moje :/
reklama od 60 sekundi sa nekoliko slika obicnih i papana koji govore you\'re invited da kosta 160 000 000 dolara??? wow stvarno
ja sam se stvarno zabrinula za olimpijske igre.bas sam kontala ici a sad ne znam kako cu brinem se za svoj zivot :-(( hahahahah (ironija)!!!
pa vidis da gore pise pozvani ste
pa ne zovu nas -_-
a koliko se placa da ucestvujemo u neredima, necemo mi dzaba pravit nerede i hocel bit organizovanog prevoza za london