Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam tu sreću da živim godinu dana u Abu Dhabiu. Neponovljiva i nezaboravna crtica iz mog života
Ako se iko upeca pa da ode raditi tamo! prvo ti uzmu pasose a onda te kao roba tjeraju da radis. Mnogo mi j indijaca reklo da su ih tretirali gore nego zivotinje.
@vlah, srbi smrde..
El ima mesta u tom Abu Dabiju za jos dva miliona Bosnjaka?
men se najvise svidja loj sa stare ovcetine. njima i p1cka lijepo mirise. a, brate lijepa je i ona slovenska argeta pasteta, sto su svabe otkrile krmece meso u njoj.
tamo je sve vjestacko.cim nestane nafte, nestace vjestackih otoka, plasticnih palmi, kao i skijaskog centra u njemu, premda oni imaju razraden plan za narednih 20 godina (da se bas to desi) , mislim da bi to sve ipak palo u vodu. povukla bi se zapadna pamet koja je i stvorila abu dhabi, te bi priglupi arapi vrlo brzo propali.
treba napomenuti da su u međuvremenu i promijenjene sve 4 slike. sada su neke \"normalnije\", od onih prijašnjih \"futurističkih\".
evo proanalizirao pobrisane poruke i ustanovio da je većina o sumnji jesu li to slike abu dabija ili dubajija. po pobrisanim porukama vjerovatno se radi o \"plagijatu\", dakle slikama dubajija. sad ćete vidjeti i moja poruka će biti ubrzo pobrisana, he-he, ovo pravo zanimljivo, trebao bi ovo češće upražnjavati...
a vidi stvarno pobrisali 10-ak postova. evo Novinarkinog, od 12:31, ostao mi u kešu: :-) U NADNASLOVU STOJI DUBAI a prica je o Abu Dhabi-u---jel vi znate da su to 2 razlicita grada? A oba se nalaze u UAE! Nepismeni, neinformirani i neobrazovani-koga cete jos preko stele primiti da radi na portalu?
neprirodno, ružno, vještački... bilo koji arapski grad osim dubajija i abu dabija je 100 puta ljepši, prirodniji, spontaniji...
vidi sto je \"novinar\" uredio clanak, svaka cast, tako i treba, nek si ispravio gresku, nadam se samo da je sef to vidio prije... i nije fer da raji brises komentare, svi su potrosili vrijeme da ti posalju poruku, a ti ko hinjo brises ih, pa da ko fol ispadne sve kul... fola neka treba ovo napisala, a jos i dopisnica Mirrora... ma daaaaj... zalosno-x
Ja lijepe plaže, a nidje trebe za lijeka!:)
nece taj pjesak jos dugo...
Palestinci nemaju hljeba da jedu a ovi trose milijarde na glupe zgradurine
Ne znam sto druge al ja bas nemam nikakve zelje da idem tamo na \"turisticko putovanje\". Opste pomodarstvo i kich.