Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i šta velite...10.000 metara u austriji...siroti mt. everest...
jednostavno objasnjenje: mont everest propo u zemlju i tako je izgur0 alpe
...zavirih u wikipediju...2995 metara...biće da je "ostatak" ona platforma...a siroti saudijci uprli mile high skyscrapper...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
''TripAdvisor je objavila osam destinacija u svijetu koje preporučuju da posjetite, a od kojih se ubrzava puls'' Ne moram nigdje putovati, u Bosni mi se svaki dan ubrzava puls...
Nista ti ne moze ubrzati puls kao 3 neplacena racuna, kasnjenje sa uplatom kredita , pokvaren auto i prazan frizider :D
e ovo je za mene,ujutro prije kafe ;-)
Neka hvala, nemogu sada imam nekih obaveza...
Prizori koji ostavljaju bez daha... Zaista impresivno i fantastično !!!
Suljo i Fata nisu mogli imati djece i odu na pregled. Doktor im kaže da će liječenje koštati 10.000 eura. Oni uzmu kredit na 5 godina, odu na liječenje i nakon toga Fata rodi sina. Poslije četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita: „Jooj, kako lijep dječačić, čiji je?” Suljo: „Još godinu dana i biće moj.”
ovo se onda ubilo za mene,jer inace imam slab puls:-)
Meni i previše. Hvala, dosta sam vidio.
Ja sam se dovoljno isprepadao gledajuci slike.
pogledaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=Oq1ROVQ_9Y4 ako si se od toga prepao, od ovog ces da se useres u gace
Dragi Smucalo gdje ovo nadje, nisam mogla do kraja ni pregledati, ovi stvarno nisu normalni. Sasa nisi jedini i meni su dovoljne ove slike, vise mi ne treba. Srce bi mi puklo kad bi morala da jednim ovakvim mostom prosetam. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da..moram posjetiti..evo ne znam sta cu sa parama :D
ukucajte "mustang wanted" na youtube i pogledajte sta je nebeska setnja za ovog lika
http://www.youtube.com/watch?v=Oq1ROVQ_9Y4