Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je poplave ne odnesu
Ma ludilo...
Naslov senzacionalan a u daljem tekstu kazu da je izabrana fotografija,ko spomenu top destinaciju i to u 2015..Hvala Bruce Lee-u sto nas izreklamira..
kako je krenulo, tim čamcima će turisti jedino i moći doći u BiH
xaris, alkohol connecting people
Da nije medjugorske ublehe u Sarajevu i Mostar bi dolazio tek pokoji turist . Bog dao prelijepe planine ali i tamo kad odes samo da se zraka nadieses i onda se spustis u onu maglu! Totalno bez sadrzaja !
Ovo je bilderbuska televizija i 60% stvari koje se objave su lazi i neistina, to vecinom ljudi u svijetu znaju za National ....... televizije opcnito/
commie, to bi bila prvoklasna bukovina! :) berzerk, rafting je samo povod da se zalije, *ebo rafting, žešća je važna! :)
moji komentari malo zalutaji, ali ne zamjeri, uzbudljive su teme gore bile pa me već 'uzelo' :D , a ti ne bi rakije , je li? Šta da ti rečem, hljeba i igara! :D
aj 'ž'!
Sa destilacijama smo bolji.