Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je deset zemalja u kojima žive najseksi muškarci: 1. Australija 2. Italija 3. Britanija 4. Škotska ------------------------------------------- KO JE OVO VRSIO ANKETU, KRALJEVSKI INSTITUT IZ LONDONA?
Mislim Britanci naseksi u Europi? Budi pametan.
Australci, Britanci, Irci, Skoti, Kanadjani, Ameri ??? Jel se ovo neko zajebaje ?
Definitivno su "najseksi" Britanci i Britanke. Ne znam kako spadose na 3. i 4. mjesto, kad svaka budala zna da su oni najveci ljepotani. Gdje god se okrenes, sve lijepi pjegavi Britanci, a lice bez pjegica, ko nebo bez zvjezdica.
Vidi ljubomornog naroda u komentarima -.-' fuj.
a mogli su i sliku kakvih maloljetnica staviti -.-'
sve i nekako al britanija......
diskutabilna lista....
Gdje li smo mi?
od Britanki su samo Britanci gadniji hahahaha al nebi to bila svjetska lista da nema Britanaca, al nisu mogli biti prvi jer bi bilo ofirno bas :)
A na slici djeca neka.... :S
Ovo je deset zemalja u kojima žive pjegavi,nakaradni,trbasti I potomci zatvorenika i siledjija: 1. Australija - posteni sinovi kao I ocevi ( siledjije,kriminalci made in england) 2. Italija - zabari 3. Britanija - pjegava bjelosvjetska olos 4. Škotska - pola suknja pola gace 5. Španija - cergasi 6. Amerika - hamburger guzicari 7. Irska - pijanac do pijanca 8. Brazil - chick with dick 9. Kanada - prci francuz engleza I dobije canadu 10. Holandija - malo je reci paksu meraklija
Sto se tice kod nas u Australiji zaboravio si da naglasis da u (siledzije i kriminalce) spadaju i "Middle Eastern gangovi" koji bruje na ulicama Sidneja i Melbourne-a ne samo "made in England"!
mattfull ja pisem o porjeklu i nastanku a sto se tice tih gangova,organizujte se i pobacajte taj izmet u okean i rijesen problem
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
U mene guzica ista britanac. Samo nema baš puno crvenih pjega i rute nisu crvene.
Ma pih...Hrvatice,Bosanke i Srpkinje rules...ak neko misli da nisam u pravu,kaj mu ja mogu...nek pati...
E kad vidim da su Britanke medju najseksi zenama onda u pm.Bljede,ruzne,pjegave...fuj...Na moru ih se nagledam koliko hoces,ali tek svaka 50.lici na zenu.
E jesu vam I seksi ove sa slike,nema dalje.Ima boljih kod nas
Smijesno . Gledam sinoc brazilke ...debele , guzate , celulit ....talijani spanci i slicni narodi nisu visi od stolice . onaj ko je ovo pisao nikad nije vidio njemice .
Ove slike Fedje Krvavca sa Kopakabane pokazuju da su i brazilke sasvim prosjecne zene, da u sustini bez operacije rijetko nailazi neka tolikodobra kao sto nam ih prezentiraju :)
Gdje samo nadjete ove ankete? Australci? jedino za ruskinje se slazem.