Odličan izbor
32

Najboljom destinacijom za medeni mjesec u Evropi proglašen je jedan gradić u Hrvatskoj

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Medeni mjesec za većinu parova je jedno od najljepših putovanja koje će pamtiti cijeloga života, stoga nije baš najjednostavnije odlučiti se koju destinaciju posjetiti.

Ako je suditi prema svjetski poznatom portalu o putovanjima, European Best Destinations, najljepše mjesto za medeni mjesec u Evropi nalazi se u susjednoj Hrvatskoj.

Riječ je o gradiću Cavtatu smještenom na jugu Hrvatske.

"Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne zračne luke, Cavtat zaljubljenima nudi usluge vjenčanja po principu 'ključ u ruke', kao i beskrajne mogućnosti za smještaj, kombinirajući hotele s 5 zvjezdica s pogledom na more, wellness, sport, bazen, ali i boutique hotele, restorane uz more i moderne barove u srcu najljepšeg zaljeva u Europi", piše spomenuti portal.

Na drugom mjestu našao se talijanski dragulj Positano, grad koji je prema legendi stvorio Neptun, bog mora koji je bio zaljubljen u nimfu.

Santorini je zauzeo treće mjesto zbog nevjerojatnih zalazaka sunca koji oduzimaju dah, beskrajnih pogleda na živopisno plavetnilo neba i mora, te uvijek prepoznatljive bijele građevine.