Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne napravite rubriku na Klix-u pod Zdravlje/Mentalne bolesti…, pa dam je lakse naci ove tekstove ako nas interesuju, ovako ako ih ne vidimo, tesko ih je naci kasnije
eto imaju članovi trojke đe osjest na kubi
Banovaše čovjeka samo zato što je pitao ispravno pitanje. Katastrofa šta radi klix sa nesitomišljenicima. Pozivaju se na demokratiju i slobodu govora, traže prava za novinare i peddere, a ne dozvoljavaju da se nešto protiv peddera ili Mtelovaca napiše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi jasno. Je li pripadnicima LGBT populacije zabranjeno gostovanje u ostalim hotelima i mogu li nepripadnici LGBT populacije gostovati u ovom hotelu?
zabranjeno im je gostovanje u ostalim hotelima jer odlaze sifoni i cijevi na vodokotlićima često a trošak je, mogu nepripadnici LGBT populacije gostovati u ovom hotelu samo treba imat muda
Ima li popusta za nas sto nismo sigurni da"l da ga primamo ili dajemo?
odma pored hotela za pse
Ovi borci za lgbt populaciju su nesto poput PETA-e, poput politicara svi bi se kao trebali boriti da ovim gore navedenim bude bolje ali oni samo gledaju kako ce njima biti bolje i na osnovu ovih tema ubrati pare, ovakvi clanci, ovakvi potezi, samo prave kontra efekat kod ljudi koji su imali do tada predrasude.
Nisam ni znao da alfabetičari ne mogu u obične hotele
lol
Ovo sto se radi ima za cilj privuci turiste, medjutim, ovo je cist vid posredne diskriminacije jer se pravi razlika u stanovnistvu na osnovu seksualne orijentacije. Zar nije cilj LGBT populacije integracija u drustvo ? Ovim se samo pravi dezintegracija i raslojavanje...
stani vukovic da posjeti ovo mjesto u ime eresa
Klix derpeovski portal!
Zamisli normalno ti da volis krcinu, a musko si hahahhahah bolesno druže bolesno
u sobama su ugradjene kuke u plafon da se. mogu objesiti (statistika kaze da je ogroman procenat gej populacije koja vrsi samoubistvo)
Tu se nece znati cij je u cijoj
Napravio bih im jedan Hotel "Auschwitz" sa sve opremom za te fetise! Bilo binlanaca, koze, bicevanja i jos mnogo toga!
sjajna ideja. vidi se da si cest posjetilac klix portala.
Jagomir 2.0
Rezervacija, all inclusive