Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je puna ovakvih krajolika...
\"Ovo selo ima 40 stanovnika ali godisnje ga posjeti oko 2 miliona turista\". Koliko smo mi samo daleko od ovakve svijesti. Nas problem nije samo obrazovanje vec opcenito neka vrsta drustvenog horizonta koja se ne stice skolovanjem nego dolazi iz same duse. To kod nas ni skolovani ljudi nemaju ali u njemackoj i seljak ima.
Tacno je da mi to sve takodje imamo ALI kod nas je svijest takva da se to smatra zaostalim, seljaklukom itd. Inace Kupreska Visoravan mi se ucinila kao nesto sa najvise potencijala. Ima nekakav Western Feeling.
Sve ovo ima kod nas ljepše i bolje sto puta samo da smo malo pametniji i da negledaMO kako se ko zove i gdje se nalazi
Ma sve je ovo niđe veze, Boga mi. Kod nas gdje god kreneš vidiš sve ovo..i ovce i pašnjake i drvene kuće i livade..samo turisti nedostaju...
Njemacka je zemlja kakve nema na planeti, u principu nije nista bolja od newkih drugih ali je najuredjenija na svijetu, i imaju najrazumniji narod, i njih je svasta tralo ali zato oni saD taru druge:)))
Ljepši je Buća Potok in da hood !!!
cim je rekla \"kuče\" u 10. sekundi (hajd i pocak sa muzikom je trajao dosta dugo..) odma sam izgasio video.
Samo u prljavijoj verziji,sa ljudima bez smisla za turizam i kulturu.
http://www.youtube.com/watch?v=8cDt_Eg11ZQ
http://www.youtube.com/watch?v=QH4z1qbcFnM