Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiki ti si legenda i pravi car. Hrabar i pošten čovjek se ne libinrećibsvoje mišljenje i imati stav. Za razliku od političara koji su jeftina i zadužena gamad.
POŠTEN čovjek će uvijek reći istinu i stati na stranu potlačenog bez obzira koje je vjere i porijekla,JEDNA je ISTINA na bilo čijoj strani bila
Logikom fašista USA UK i Izraela, DA.
Hvala ti sto si LJUDINA u pravom smislu te rijeci...
DALI JE MORALNO OD KLEROFASISTICKOG PSETA IZ TEHERANA OCEKIVATI DA TAKO IZLOZI POGIBELJI PALESTINSKI NAROD?SVI ZNAMO I NIKO NIJE GLUP DA ODOBRAVA OVO STO SE DESAVA..TO JESTE ZA SVAKU OSUDU..... SVI ZNAMO ISTORIJU DESAVANJA I ZNAMO KO JE I STA JE KADAR IZRAEL URADITI...ALI ZASTO BAS SADA KADA JE BILO NA POMOLU NEKO RIJESENJE..SA SAUDIJCIMA..SE EGIPTOM ODAVNO,PLO....JORDAN...KOME NIJE TO ODGOVARALO?..
Sta reci a nezaplakati.
Allah te nagradio
🫶🫶🫶
Prosto logičko pitanje.
Bravo kristijane